«Інтеграл» поповнився майстрами


04.04.2013  

Молода команда з рокитнянської Синяви уже сходила на п`єдестал пошани обласного чемпіонату. Проте минулий сезон вона провалила…

«Інтеграл» із Синяви, бронзовий призер 2011 року, торік фінішував аж сьомим. Більше того, на середині турнірного шляху клуб, очолюваний Миколою Семеновичем Зайцем, тримався взагалі в нижній частині турнірної таблиці. Значно покращилися справи синявців, абсолютна більшість яких є вихованцями чи представниками білоцерківського футболу, лише після появи футбольного десанту з Житомирщини.

Остання подробиця насправді доленосна. Зрозумівши, що колективу конче потрібна «свіжа кров», граючий тренер Сергій Шевченко та його помічники знайшли з допомогою друзів неабияке поповнення у вигляді молодих і не обділених ігровими талантами поліщуків із сусіднього регіону. Хлопці швидко освоїлися в «Інтегралі», примножили його ігрову потужність, а 20-річний Дмитро Вакула навіть потрапив до гонорового списку тридцяти трьох найкращих гравців сезону. І він, і його земляки стали стрижневими виконавцями синявського колективу насправді швидко і природно, ніби грають пліч-о-пліч з інтегралівцями принаймні кілька років.

Честолюбному клубу з Рокитнянщини, в активі якого є ще й тріумф на всеукраїнському Меморіалі Макарова, поталанило зберегти всіх лідерів колективу. Більше того, синявці ще й поповнилися неабиякими майстрами. Центральний оборонець Олексій Кривошеєв, наприклад, повернувся до команди з професіонального «Геліоса» (Харків). А хлопцеві з досвідом вищолігових виступів у «Металісті» лише 29 років — наснаги й бажання йому не позичати. Знову гратиме за «Інтеграл» і найкращий оборонець Київщини, минулорічний володар іменного призу Віктора Тарасюка 34-річний Андрій Білоцерківець, який також чимало сезонів провів серед професіоналів. Отже, сильна команда стала ще сильнішою. А мова, поза всякими сумнівами, про реального кандидата в медалісти зразка 2013 року…

«Інтеграл», до речі, сильний не тільки кадровим потенціалом. На високому рівні функціонує і клубна структура, що відповідає організацію загальної справи. Велика заслуга в цьому директорів — Олександра Руденка та Віктора Кравченка. Не дивно, що ця симпатична футбольна дружина звично вирішує стратегічні та поточні завдання насправді професіонально.

© Будь-яке копiювання чи наступне поширення iнформацiї лише за наявності гіперпосилання на koff.org.ua


  •