Конфуз чемпіона в Яготині


05.05.2012  

Основною подією восьмого туру стала сенсація за участю «Діназа». Саме його поразка в Яготині спричинила найпершу нинішнього сезону перемогу завзятої команди Миколи Басанця.

 

Те, що в Яготині не буде легко жодному з фаворитів, засвідчив квітневий поєдинок яготинців з ковалівцями. «Колос», однак, виграв, хоча й ціною надзусиль. А «Діназ», який два попередні матчі пропустив не зі своєї волі, з турнірного ритму збився. Не перегравши господарів до перерви, він уже на початку другого тайму прпоустив відчайдушний ривок Юрія Стригуна, який забив з близької відстані. І хоча титуловані гості, здійснивши низку замін, перегрупувалися по ходу гри, змінити рахунок вони не змогли. Ні, моменти були, але м`яч у ворота вперто не йшов…

Натомість «Колос» у Богуславі не дав господарям жодного шансу. Нещасливою для росичів стала тринадцята хвилина. Хавбек гостей Євген Євсєєв, змістившись з лівого флангу ближче до центру поля, шаленим ударом метрів з двадцяти семи застукав зненацька воротаря місцевої команди. Ще за сім хвилин екс-професіонал «Арсенала» та «Металіста» Сергій Кузнецов, опинившись віч-на-віч з голкіпером, подвоїв рахунок. Богуславці відповіли голом Олександра Шаламая — головою після подачі кутового — аж у другому таймі. А на останній хвилині Олег Зборовський добив у сітку м`яча, що відскочив од воротаря після штрафного.

Хет-триками ознаменували беззаперечні перемоги своїх команд Олександр Петрук із «Бучі» та Володимир Богданов із «Чайки», а ще один знаний стрілець — Віктор Чорний — забив переможний м`яч для «Рубіна». Бородянці, котрі справили дуже добре враження організацією гри на гостинах у Пісківці, тепер ледь не вивезли три очки з Володарки: господарі забили рятівний м`яч аж на третій компенсованій хвилині…

Восьмий тур

√ Динамо (Фастів) — ФК Путрівка — 0:2 (О.Поліщук, 58, пн, Старцев, 90+2).

Рубін (Пісківка) — ФК Музичі — 1:0 (Чорний, 80).

Лідер (Петропавлівська Борщагівка) — Хілд-Любомир (Ставище)матч відкладено з огляду на участь юних борщагівців у Національному кубку шкільного футболу.

ФК Володарка — ФК Бородянка — 1:1 (Січкарук, 90+3 — Шома, 74). Вилучення: Путкаридзе (Володарка, 79).

ФК Яготин — Діназ (Вишгород) — 1:0 (Стригун, 55). Вилучення: Ясинський (Яготин, 87).

Чайка (Петропавлівська Борщагівка) — Динамо-Академія (Київ) — 5:2 (Лахтир, 4, Богданов, 10, 30, 47, Баранович, 12 — Погранічний, 45, 70).

Росичі (Богуслав) — Колос (Ковалівка) — 1:3 (Шаламай, 71 — Євсєєв, 13, Кузнецов, 20, Зборовський, 90).

ФК Буча — Інтеграл (Синява) — 5:0 (Петрук, 40, 74, 90, Литовчак, 77, Шиман, 79).

© Будь-яке копiювання чи наступне поширення iнформацiї лише за наявності гіперпосилання на koff.org.ua


  •