«Буча» виграла в Криму


06.11.2011  

Наші земляки повели перед у фінальній серії Кубка країни серед аматорів, обігравши на виїзді кримський «Гвардієць». Фінальний поєдинок, що відбувся сьогодні, минув за ігрової переваги гостей.

 

Хоча кримська команда й ставила на вищоліговий досвід своїх виконавців (Ібрагімов, Храмцов, Олексієнко, Богач, Ветренников, Донюшкін і Рачиба були помітні й серед елітних професіоналів), умови диктували бучанці. На відміну від гвардійців, підопічні Василя Олексюка та Віктора Удалова грали в комбінаційний футбол і саме завдяки цьому домоглися бажаного результату.

Лік голам футболісти Київщини започаткували на 15-й хвилині, коли Руженцев заробив і матеріалізував у гол одинадцятиметровий. При цьому «Гвардієць» ще й зостався в чисельній меншості, бо донецький арбітр Попков вилучив з поля воротаря Хайтанова за фол останньої надії. А ще за чотири хвилини Якимлюк, отримавши м`яча від Остроушка, подвоїв результат — 2:0!

Такий удар, схоже, приголомшив господарів поля. Вони не отямилися до кінця зустрічі, хоча й скоротили відставання на 66-й хвилині (Ібрагімов), однак уже в наступній атаці Петрук увінчав точним ударом багатоходову комбінацію за участю Кармаліти, Руженцева, Остроушка та Науменка. 3:1 — і ФК «Буча» зробив вагому заявку на загальний тріумф. Суботнього дня 12 листопада на стадіоні «Ювілейний» в Бучі відбудеться повторний матч. А на гостинах у Криму зіграли: Безп`ятчук — Клименко, Титов, Козленко, Янчук — Науменко (Дорофеєв, 70), Остроушко, Якимлюк, Руженцев (Кармаліта, 67) — Панфілов, Петрук.

© Будь-яке копiювання чи наступне поширення iнформацiї лише за наявності гіперпосилання на koff.org.ua


  •